Teknikfri konferens 35 min från Stockholm City.

Trädtältskolonin – Event & konferens

Trädtältskolonin finns strax utanför Nykvarn i Ekeboviken och på ön Ytterbyö, ca 35 min med bil från Stockholm City.

Trädtältskolonin riktar sig i första hand till företag, men vi välkomnar även andra grupper som vill ha en genomgrön och inspirerande upplevelse. Vi kan erbjuda allt från teknikfria möten i pittoresk sjöbod och övernattning i trädtält till hela koncept med föreläsningar, yoga, fiske, turridning på allergivänliga Basjkirhästar, bastubad och andra mer oväntade upplevelser så som alpackatrekking (skogsvandring med alpackor). Berätta för oss vilka mål och önskningar ni har, så lovar vi att leverera det och lite till!

Trädtältskolonin är bäst lämpad för grupper om upp till 12 personer, men beroende på önskemål om aktiviteter fungerar även större grupper. Vid behov, kan vi även erbjuda mer traditionella sovplatser.

Övernattning i trädtält på Ytterbyö
Att sova i trädtält är en bekväm och rofylld naturupplevelse och själva kärnan i Trädtältskolonin. Tälten sätts oftast upp på ca 1,5 m höjd i stabila tallar med utsikt över sjön. Läs mer om trädtälten här.

 

Exempel på konferenspaket, ca 4200 kr / pers exkl. moms:

Teknikfritt möte i Ekebovikens sjöbod
För att kunna mötas på riktigt behöver vi ibland lägga ifrån oss mobiler och datorer. Ekebovikens spartanska, bekväma och charmiga sjöbod bjuder in till genuina möten och samtal.

Föreläsning om socialt företagande
Basta är föregångare när det gäller att hitta innovativa vägar till arbetsmarknaden för dem som står långt ifrån den. De har utvecklat en av Sveriges mest unika missbruksrehabiliteringar och har idag ramavtal med över nittio kommuner samt med kriminalvården. Ta del av deras resa via en föreläsning som inte lämnar någon oberörd. Basta ligger strax intill Ekeboviken.

Turridning på Basjkirhästar
En av Bastas verksamheter är turridning på allergivänliga och stabila Basjkirhästar. Upplev den sörmländska naturen från sin bästa sida under en kortare eller längre tur på hästryggen.

Grillmiddag på klipporna och övernattning i trädtält
Från Basta och Ekeboviken är det någon minuts båtfärd över till ön där Trädtältskolonin huserar. Avsluta kvällen med en grillmiddag på klipporna och sov sedan gott uppe i trädtälten till suset av trädkronor.

Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Vackstanäs, vars kök håller högsta klass och nästan uteslutande jobbar med ekologiska råvaror. I exemplet ovan ingår lunch, fika, middag och frukost.

Priser

Från 3500 kr per person exkl. moms (vid grupp om 10 personer).
Kontakta oss för offert info@tradtaltskolonin.se

Därför Trädtältskolonin

Sveriges grönaste event & konferens!
35 min med bil från Stockholm central – eller ta tåget till Nykvarn
Naturnära upplevelse
Äkta möten

Kontakta oss

1 + 6 =